Verrijk je kennis na de zomer!
Publicatiedatum: 19 juli 2021

De zomerperiode staat voor de deur! Om na de zomer weer verder te gaan met het verrijken van je kennis rondom de inrichting en het gebruik van Nedap Ons als jullie ECD, willen we graag onderstaande twee onderwerpen bij je onder de aandacht brengen.

Kennissessies ketencommunicatie:

De verpleegkundige overdracht, een apotheker die kan zien of alle medicatie is toegediend en een huisarts die mee kan lezen in het dossier van de thuiszorg. Het zijn allemaal voorbeelden van ketencommunicatie. Maar hoe kan deze communicatie tot stand gebracht worden? En hoe ondersteunt Nedap Ons daarbij? We vertellen je er graag meer over op onze Kennissessie Ketencommunicatie in de VVT.

De sessie is bedoeld voor Functioneel applicatiebeheerders, informatiemanagers, bemiddelingsconsultenten, andere betrokkenen bij ketencommunicatie in de VVT. De kennissessie wordt in september drie maal gegeven, 2 maal online en 1 maal live in IJsselstein. Er is een beperkt aantal plaatsen. Kosten zijn  € 95,- exclusief BTW. Op Kennissessie Ketencommunicatie is meer informatie te vinden.

Leertraject zorginformatiemanagement:

Zorgorganisaties hebben continu te maken met veranderingen. Zowel in de organisatie, het proces als in de tooling die wordt gebruikt. Om goed te kunnen functioneren dienen deze drie goed op elkaar afgestemd te zijn.

In het leertraject ZIM leer je de vaardigheden van een zorginformatiemanager. Je leert op tactisch niveau effectief te zijn op de pijlers organisatie, proces en tooling binnen de context van jouw organisatie. Het is een leertraject van 7 dagen. In september 2021 start er weer een nieuwe groep. Ook buiten de contactdagen om heb je 24/7 toegang tot een besloten online community waar je de andere deelnemers en de trainer kunt ontmoeten. De kosten van het leertraject zijn € 2.490 exclusief BTW. Voor meer informatie klik op Leertraject ZIM

Indien (één van) beide sessies interessant is voor jou, schrijf je dan nu in. Indien één van beide sessies mogelijk een optie is voor één van jouw collega’s, stellen we het op prijs als je deze e-mail doorstuurt.

Namens het gehele Quattri team wensen we je een fijne zomer toe en hopelijk zien we elkaar daarna spoedig weer.