Leertraject ZIM

Informatie

Zorgorganisaties hebben continu te maken met veranderingen. Zowel in de organisatie, het proces als in de tooling die wordt gebruikt. Om goed te kunnen functioneren dienen deze drie goed op elkaar afgestemd te zijn. In het leertraject ZIM leer je de vaardigheden van een zorginformatiemanager. Je leert op tactisch niveau effectief te zijn op de pijlers organisatie, proces en tooling binnen de context van jouw organisatie.

Het is een leertraject van 7 dagen met als kenmerken:

 Start als groep, ga vervolgens individueel aan de slag

Je zit in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. We starten met een gezamenlijke basis en je eindigt met een persoonlijke proeve.

Iedere dag presenteren en feedback ontvangen

Iedere contactdag begint met een individuele presentatie, waarbij je direct feedback krijgt op vorm en inhoud.

Krijg toegang tot onze exclusieve leeromgeving

Ook buiten de contactdagen om heb je 24/7 toegang tot een besloten online community waar je de andere deelnemers en de trainer kunt ontmoeten.

Lees er meer over in het programma.

Nieuwsgierig geworden?

Er starten twee keer per jaar twee klassen van 3 tot maximaal vijf deelnemers. In deze video word je meegenomen in de ervaringen van jouw voorgangers.

Data en locaties

Het eerst volgende leertraject is gepland op:

Dag 1       14 september 2020     van 9.00 tot 16:30 uur.

Dag 2       28 september 2020    van 9.00 tot 16:30 uur.

Dag 3       12 oktober  2020         van 9.00 tot 16:30 uur.

Dag 4        9 november 2020       van 9.00 tot 16:30 uur.

Dag 5        23 november 2020     van 9.00 tot 16:30 uur.

Dag 6         7 december 2020      van 9.00 tot 16:30 uur.

Dag 7         11 januari  2021        van 9.00 tot 13:00 uur.

De eerste dag is bij Nedap Healthcare in Groenlo, op de overige data is de locatie het kantoor van Quattri in IJsselstein.

De kosten van het leertraject zijn € 2.490 exclusief BTW

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met trainer Wim Winter

wwinter@quattri.nl

06 24 499 106

 

 

‘Het traject heeft niet voldaan aan mijn verwachting en daar ben ik heel blij mee! Ik had niet verwacht dat het zo zou gaan om persoonlijke ontwikkeling en dat je in 7 dagen zo meegenomen wordt in verschillende onderdelen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.’

Aldus één van de deelnemers. 

 

Inschrijven

Leuk dat je mee wil doen met het leertraject ZIM. Via onderstaand formulier kun jij je gegevens achterlaten. Je komt dan op onze lijst met aanmeldingen. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben gaan we aan de slag met de groepsindeling. We starten in principe ieder half jaar met een groep. Je hoort vóór de jaarwisseling of de zomer in welke groep je kan deelnemen.

Mocht het maximum aantal aanmeldingen zijn bereikt, dan kom je automatisch op de wachtlijst. Voor dat we de groepen definitief maken nemen we contact met je op om te horen of je nog steeds interesse hebt om deel te nemen. Je zit dus nog nergens aan vast.
Om er zeker van te zijn dat jij en het leertraject een goede match zijn, zal de trainer (Wim Winter) vooraf een telefonische intake met je uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat je ook je telefoonnummer aan ons doorgeeft.


VrouwManNeutraal