Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zoveel mogelijk tijd en aandacht besteden aan hun cliënten. Quattri ondersteunt zorgorganisaties bij het realiseren dat dit kan en dat medewerkers zonder onnodige communicatie en administratie zorg kunnen leveren. Wij ondersteunen in alle dienstverlening m.b.t. ECD’s en dragen bij aan de optimale inrichting en gebruik van het ECD. Dat doen we met ervaren consultants, die alle facetten van de zorg kennen en hebben ervaren. En steeds toegespitst op uw situatie en veranderende omstandigheden.

Meer dan 600 jaar ervaring
Zorgorganisaties implementeren gemiddeld één keer in de 10 jaar een nieuw ECD.
De consultants van Quattri doen dit iedere dag. Gezamenlijk hebben we al meer dan 600 ervaringsjaren. En met ieder veelal meer dan 15 jaar ervaring in de care sector en de beschikking over “best-practices”, kennen de Quattri consultants de veel voorkomende uitdagingen. Belangrijke kennis en ervaring die u verder kan helpen.

Bij Quattri werken deelspecialisten op de diverse gebieden zoals wet- en regelgeving, managementinformatie, facturatie en declaratie, roostering, planning en zorglogistiek, dossier, OMAHA System/NANDA en EVS (Elektronisch Voorschrijf Systeem). Daarnaast helpen onze ervaren projectleiders uw project in goede banen te leiden.

Wij zijn gecertificeerd opleider en implementatie partner van OMAHA System, Mikzo (Meetinstrument kwaliteit van zorg) en beeldend trainen en virtueel leren.

Wij zijn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd dus uw informatie is in veilige handen.

Hart voor de zorg
Het merendeel van onze consultants komt uit de zorg. En kennen de behoeftes van de cliënt en de uitdagingen van de zorgmedewerkers. Weten wat er leeft. We spreken de taal. Het Quattri team bestaat uit heel verschillende mensen. Met als gemene deler dat we heel betrokken zijn bij de zorg en de wereld om ons heen. Leer ons kennen!

Quattri voelt zich betrokken bij de maatschappij en de mensen daarin. We reserveren dan ook jaarlijks een bedrag vanuit de ons beschikbare middelen. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan een initiatief dat ons aan het hart gaat. Ook doen we jaarlijks één of meerdere vrijwilligersactiviteiten. Quattri zet zich op deze manier graag in voor anderen die deze extra ondersteuning kunnen gebruiken.

300+ implementaties
Sinds 2004 heeft Quattri al meer dan 300 ECD-implementaties en optimalisaties succesvol begeleid. Dat doen we met ons team van zorginhoudelijke professionals met informatisering kennis, professionele informatiseerders met zorgkennis en ervaren projectleiders. We beschikken over brede ervaring met meerdere ECD’s.

Pragmatisch
We houden niet van dikke rapporten of het produceren van veel papierwerk. Quattri staat voor een concrete, pragmatische, no-nonsense aanpak. Aangepast aan uw vraag en situatie. Onze vele handige tools en hulpmiddelen zullen uw project nog soepeler laten verlopen.

Aanpassen is ons vak
De enige constante is verandering. Of het nu gaat om wet- en regelgeving, ontwikkelingen en innovaties, behoeften en wensen. We hebben het tot ons vak gemaakt om steeds aan te passen en u te ondersteunen bij het houden van de focus op wat voor uw organisatie van belang is.

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992