Woonzorggroep Samen: uw partner in het ouder worden
De visserij en de agrarische sector. De inwoners van de uitgestrekte plattelandsregio in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon hebben hier veelal hun wortels. Zo divers als de regio en de inwoners, zo divers is ook de partner die ouderen, met de verschillende leefstijlen, en hun naasten ondersteunt in het ouder worden: Woonzorggroep Samen.

Woonzorggroep Samen doet dat met diensten als thuiszorg, verzorgd wonen, specialistische zorg, revalidatie, behandeling en extra diensten waaronder dagactiviteiten en gezond bewegen en afvallen. Nedap Ons is het ECD wat hen hierbij ondersteunt.
Het functioneel applicatiebeheer van het ECD is professioneel en goed in eigen beheer georganiseerd. Soms is er echter extra ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld specialistische kennis van Nedap Ons, ondersteuning bij een project of inhuur van functioneel applicatiebeheer bij tijdelijke onderbezetting. Quattri helpt hiermee Woonzorggroep Samen verder.

Anne Punt-Dekker (manager Kwaliteit, Informatiebeleid & Klantenservice):

“Quattri ondersteunt Woonzorggroep Samen bij diverse vraagstukken rond ons ECD. Gezamenlijk komen we tot oplossingen. De senior consultants van Quattri dragen er zorg voor dat kennis goed en snel overgedragen wordt aan onze eigen medewerkers, bijvoorbeeld van functioneel beheer. Zodat we het zo snel mogelijk zelf kunnen. Voor alle aandachtsgebieden omtrent het ECD heeft Quattri ervaren experts. En we maken graag gebruik van deze expertise.

Zo heeft Quattri ons geholpen met “stoppen met klokken”, het project waarmee het zorgplan de basis wordt voor de declaratie (zorgplan = realisatie). Maar ook bij de implementatie van het dossier voor behandelaren, tijdelijke vervanging bij onderbezetting functioneel applicatiebeheer en optimalisatie van het facturatie- / declaratieproces. Onze functioneel beheerders hebben hun kennis vergroot middels de 5 daagse training Functioneel applicatiebeheer “Nieuwe stijl”. We zijn blij met een partner als Quattri.”

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992