Stichting Alkcare

Stichting Alkcare is een kleine zorgorganisatie die groot is in Alkmaar Noord. Stichting Alkcare biedt wonen met zorg voor ouderen vanuit twee woonlocaties; ‘t Rekerheem en De Oldeburgh. Voor senioren uit de omgeving Alkmaar-Noord biedt Alkcare tevens huishoudelijke hulp, wijkverpleging en verzorging, 24-uurs alarmering met zorgopvolging, dagbesteding en maaltijden aan huis.

Bij de implementatie van een nieuw ECD heeft de organisatie gekozen voor Quattri als implementatie partner.

Mark Prinsen, locatiemanager bij Alkcare:

“Wij zijn zeer tevreden over de ontzettend prettige samenwerking tussen Quattri en Alkcare om het nieuwe ECD, Ons van Nedap Healthcare, per 1 april 2022 live te laten gaan. Tijdens strategische sessies hebben we met elkaar een goede opzet gemaakt voor een realistisch implementatie plan.

De samenwerking met projectleider Agnes de Rijke van Quattri was heel fijn en zij hielp om helder zicht te hebben en houden op o.a. de piketpaaltjes en het budget. Mede dankzij de kennis, kunde en expertise van Coen van de Bovenkamp, Robert Wisse en Rob Jumelet is de implementatie succesvol verlopen. Op alle fronten werden afspraken keurig gevolgd en is het project zelfs iets onder budget gebleven (inclusief de extra uitrol van de wondzorg app). Daarnaast was het fijn dat er na de feitelijke implementatie nog ondersteuning was toen de verloning en facturering de eerste keer gedaan werd.

Wij hebben ook gebruik gemaakt van een aantal e-learning modules welke op maat gemaakt zijn voor onze organisatie. Dit is een mooie investering want ze staan nu op ons eigen LMS waardoor ze ook te gebruiken zijn voor toekomstige medewerkers.

Wij blijven dan ook graag gebruik maken van verder diensten van Quattri. Zo adviseert Robert Wisse ons op dit moment m.b.t. het opzetten van een applicatie beheer groep en gaan we gebruik maken van het Quattri Servicepunt.”

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992