Beheer & ad interim

Beheer

Het beheer van het ECD en alle werkprocessen is een tijdrovende, maar cruciale taak. Dat lukt als zorgorganisatie niet altijd zelf. Wellicht wilt u het functioneel beheer van uw ECD of uw BI-tool uitbesteden? En hiermee de focus weer leggen op uw kerntaak; het leveren van kwalitatief goede zorg.

De medewerkers van Quattri kunnen uw organisatie ondersteunen bij applicatiebeheer van uw ECD. Of bij het bijhouden van alle wet- en regelgeving en deze verankeren in uw systemen en processen. We denken graag met u mee over een best passende oplossing. Dat kan fysiek bij u in de organisatie zijn of van afstand door de inzet van het Quattri Servicepunt.

Ad interim

Is behoefte aan extra ondersteuning voor een specifiek project? Heeft u te maken met uitval van een medewerker, met als gevolg knelpunten in de bedrijfsvoering? Waar haal je als organisatie zo snel mogelijk ervaren en deskundige ondersteuning vandaan om deze tijdelijke situatie het hoofd te bieden?

De Quattri consultants kunnen uw zorgorganisatie ondersteunen met

  • functioneel beheer van het ECD
  • plannen en/of roosteren
  • informatie- en projectmanagement
  • voeren van de zorgadministratie
  • uitvoeren van business control

Onze consultants hebben jarenlange ervaring op bovengenoemde gebieden en kunnen uw organisatie voor korte of langere termijn ondersteunen. Ook als het gaat om het vergroten van kennis en vaardigheden van medewerkers op bovengenoemde gebieden kunt u terecht bij Quattri.

Wij leveren de bovenstaande diensten op onder andere de volgende ECD's

Nedap Ons

CARE4

Medicore

Ysis

Pluriform Zorg

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nlĀ of bel ons 030 – 68 75 992