impegno

Als uw organisatie medewerkergegevens vastlegt in AFAS Profit en Nedap Ons als ECD gebruikt, dan moeten diverse gegevens dubbel worden vastgelegd. Denk aan het invoeren van nieuwe medewerkers en mutaties in medewerkergegevens. Hetzelfde werk wordt dan twee keer gedaan. Dit is inefficiënt en vergroot de kans op fouten.

Met de door Quattri ontwikkelde koppeling behoort dit tot het verleden! De koppeling zorgt ervoor dat gegevens over een medewerker die belangrijk zijn in Nedap Ons, zoals stamgegevens, contracten, functies/ deskundigheden en verlofrechten automatisch vanuit AFAS Profit naar Nedap Ons worden overgezet. Er is ook een module Autorisatie waardoor rollen en bereik automatisch kunnen worden toegewezen in Ons op basis van gegevens uit AFAS. Wijzigingen worden bovendien automatisch verwerkt.

Onlangs nam impegno de aanvullende Autorisatie module in gebruik. Patrick Versantvoort, functioneel applicatiebeheerder bij impegno:

“Informatie vanuit AFAS als de NAW-gegevens, weekkaart etc. wordt nu efficiënt overgeheveld naar Nedap Ons. De module Autorisatie is een mooie toevoeging omdat nu ook rollen en rechten automatisch worden toegewezen. Dat scheelt ons als bedrijf veel tijd en er zijn minder fouten. Wij zijn erg tevreden met de koppeling en deze aanvullende module. “

Als wij uw organisatie kunnen helpen met de koppeling tussen AFAS en Ons, neem gerust contact met ons op!

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992