Wanneer medewerkers van uw organisatie verschillende systemen gebruiken, worden gegevens vaak meerdere malen vastgelegd. Informatie is niet altijd even snel terug te vinden en actueel. Dit kost veel tijd, leidt tot onnodige fouten en veel frustratie.

Zorginhoudelijke informatie
Goede informatieuitwisseling tussen systemen waarborgt de continuïteit van zorg. Voor een eenduidige overdracht en ter voorkoming van incidenten, is het belangrijk dat alle betrokkenen bij de zorg voor de cliënt goed op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken.

Productiegegevens
U wisselt ook productiegegevens uit met diverse partijen ten behoeve van de facturatie en declaratie van de geleverde zorg. Ook voor deze stromen is het belangrijk dat de uitwisseling soepel, veilig en tijdig verloopt.

AFAS Profit – Nedap Ons medewerker koppeling

Gebruikt uw organisatie AFAS Profit als HR pakket en Nedap Ons als ECD? Dan kunt u uw administratieve last beperken door gebruik te maken van onze geautomatiseerde koppeling tussen deze twee systemen. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld het dubbel invoeren van nieuwe medewerkers en mutaties in medewerker gegevens. Efficiënt en zonder het risico op fouten! Lees hierover meer in deze flyer

Quattri heeft een beproefde en veilige oplossing.

Middels een Cloud-tool koppelt en integreert uw informatie veilig met uw ECD. Door de gestandaardiseerde manier van koppelen bent u minder tijd kwijt aan beheer. Duidelijke meldingen waarschuwen als er een fout optreedt in de koppeling.

Naast het maken van koppelingen kan de tool ook ingezet worden voor:

  • Het geautomatiseerd bewerken van bestanden
  • Het uitvoeren van conversies
  • Het importeren en exporteren van bestanden in en uit het ECD

Wij leveren de bovenstaande diensten op onder andere de volgende ECD's

Nedap Ons

MoreCare4

Unit4 Cura

Ysis

Pluriform Zorg

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992