Koppelingen

Wanneer medewerkers van uw organisatie verschillende systemen gebruiken, worden gegevens vaak meerdere malen vastgelegd. Informatie is niet altijd even snel terug te vinden en actueel. Dit kost veel tijd, leidt tot onnodige fouten en veel frustratie.

Goede informatie-uitwisseling tussen systemen waarborgt de continuïteit van zorg. Voor een eenduidige overdracht en ter voorkoming van incidenten, is het belangrijk dat alle betrokkenen bij de zorg voor de cliënt goed op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken.

Quattri heeft een beproefde en veilige oplossing.

Middels een Cloud-tool koppelt en integreert uw informatie veilig met uw ECD. Door de gestandaardiseerde manier van koppelen bent u minder tijd kwijt aan beheer. Duidelijke meldingen waarschuwen als er een fout optreedt in de koppeling.

Quattri kan ondersteunen bij allerlei soorten koppelingen. Zowel in advies als in uitvoering. De tool die we daarvoor gebruiken is beproefd en betrouwbaar. Alle stappen zijn traceerbaar, waardoor het proces goed te volgen is en bijgesteld kan worden. Door onze kennis van ECD’s en van de administratieve- en zorg processen, kunnen we u hierin optimaal ondersteunen.

AFAS Profit – Nedap Ons medewerker koppeling

Gebruikt uw organisatie AFAS Profit als HR pakket en Nedap Ons als ECD? Dan kunt u uw administratieve last beperken door gebruik te maken van onze geautomatiseerde koppeling tussen deze twee systemen. Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld het dubbel invoeren van nieuwe medewerkers en mutaties in medewerkergegevens. Efficiënt en zonder het risico op fouten! Lees hierover meer in deze flyer

Kwaliteitscontrole en Nedap Ons

Nedap Ons kent diverse signaleringen, maar deze geven niet altijd de informatie terug aan de medewerker die het signaal moet oplossen. Door aanvullende signaleringen middels Kwaliteitscontrole ondersteun je de (administratieve- en zorg)processen en is het voor de medewerkers snel inzichtelijk wat nog gedaan moet worden. Bijvoorbeeld bij ontbrekende zorgovereenkomsten, (onderdelen van)profielvragenlijsten of incomplete administratieve gegevens. Klik hier voor aanvullende informatie.

Overige koppelingen

Heeft een andere vraagstuk rondom koppeling tussen systemen? We denken heel graag met u mee of onze tool en werkwijze voor u het antwoord kan zijn.

De tooling gebruiken we ook voor conversie en migratie van systemen. Meer daarover leest u hier 

Wij leveren de bovenstaande diensten op onder andere de volgende ECD's

Nedap Ons

CARE4

Medicore

Ysis

Pluriform Zorg

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992