FAB Nedap Ons

Extra informatie:

Heeft u een nieuwe functioneel applicatiebeheerder? Of kan uw huidige functioneel beheerder wat extra of een opfristraining gebruiken?

Om de functionaliteiten van Nedap Ons optimaal in te zetten ter ondersteuning aan goede en verantwoorde zorg en een volledige facturatie te waarborgen, is adequaat functioneel applicatiebeheer noodzakelijk. Een goed opgeleide functioneel applicatiebeheerder kan de juiste inrichting beheren en de organisatie adviseren bij allerhande vraagstukken. De 5-daagse training functioneel applicatiebeheer “nieuwe stijl” van Quattri Academy biedt de beste ondersteuning voor deze taak.

De 5 daagse training is als volgt opgebouwd:

Dag 1 Ons Administratie deel 1
Dag 2 Ons Planning/Rooster
Dag 3 Ons Dossier
Dag 4 Ons Administratie deel 2
Dag 5 FAB werkt

Het is ook mogelijk om aan 1 specifieke dag deel te nemen. Lees over de mogelijkheden, praktische informatie en meer in onderstaande flyer.

Inschrijven

  Je kunt je inschrijven voor de gehele trainingen door de kiezen voor 'alle data'. Het is ook mogelijk aan losse modules deel te nemen.
  Naar verwachting wordt de training op kantoor van Quattri in IJsselstein gegeven. Mochten de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM rondom COVID-19 wijzigen, dan wordt de training online gegeven.

  Deze cyclus is door omstandigheden dag 2 en 3 even omgewisseld. Dus dag 2 wordt nu Ons Dossier behandeld en dag 3 Ons Planning/Roosteren.

  Ik geef me op voor:

  gehele training / alle data (2022-1)13 september 2022 (Ons Administratie dag 1)13 oktober 2022 (Ons Dossier)8 november 2022 (Ons Planning/Roosteren)8 december 2022 (Ons Administratie dag 2)12 januari 2023 (FAB werkt en vragen cursisten)


  VrouwManNeutraal