Publicatiedatum: 24 januari 2023

Wil je slim brieven en overzichten maken, maar heb je geen idee waar te beginnen of lopen jullie steeds tegen problemen aan? Neem dan deel aan deze basis training Ons Tags.

We maken je in een 3 uur durende online training wegwijs in Ons Tags en de editor. Lees er meer over in de Flyer OnsTags.

We gaan in de training praktisch aan de slag. Houd een voorbeeld bij de hand van een brief of overzicht die jullie graag willen gaan gebruiken, dan heb je direct een eerste brief of overzicht klaar na de training! Heb je dat niet, geen probleem, we hebben oefeningen om praktisch aan de slag te gaan.

Ben je geïnteresseerd in deze training? Geef je dan op via het inschrijfformulier. De training gaat door bij een minimale deelname van 3 personen. Kosten van de training zijn € 250,= exclusief BTW

Heb je vragen? Wil je weten of deze training voor jou geschikt is?  We helpen je graag verder.

We kunnen deze training ook op maat maken voor jouw organisatie. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Meld je hier aan

    Voor deze training zijn nog geen nieuwe data gepland.

    Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden zodra deze training gepland wordt? Schijf je dan hier in.


    VrouwManNeutraal

    Ik ga akkoord dat Quattri de ingevulde contactgegevens gebruikt om mij te informeren over deze training. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Zie de volledige Privacyverklaring onderaan de website.