Extra informatie:

Maak een vliegende start met Ons® Capaciteitsmanagement en krijg inzicht in de (benodigde en beschikbare) personele capaciteit in jouw zorgorganisatie!

Je krijgt inzicht in wat Capaciteitsmanagement eigenlijk is en wat het kan doen voor jouw zorgorganisatie. Welke inzichten je verkrijgt door het toepassen van Ons® Capaciteitsmanagement en welke bijdrage het kan leveren in het nemen van beslissingen.

Deze training helpt om een goede start te kunnen maken met Ons Capaciteitsmanagement binnen jouw zorgorganisatie.  Het dagprogramma zal ingaan op de theorie van Capaciteitsmanagement, het praktisch toepassen en gebruik van de verkregen inzichten. Ook zal deze training je een praktisch handvat opleveren om te zorgen dat je een goede start maakt.

Mocht jij binnen jouw organisatie van plan zijn te gaan starten met Ons® Capaciteitsmanagement dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen. Wij verwachten van een organisatie zowel een deelnemer met bedrijfseconomische inzichten en een collega die direct werkzaam is binnen en verantwoordelijk is voor (de kwaliteit van) de zorg . Twee deelnemers dus per organisatie. Aangezien Ons® Capaciteitsmanagement tot op heden enkel voor de intramurale setting is, verwachten wij deelnemers vanuit deze setting.

De training wordt verzorgd op het kantoor van Quattri  in IJsselstein . De training kost € 445,00 (ex BTW) per deelnemer. Wij hebben plaats voor maximaal 10 deelnemers, 5 zorgorganisaties.

Inschrijven

    Wij zijn geïnteresseerd in de training Capaciteitsmanagement met Nedap Ons
    3 oktober 2024


    VrouwManNeutraal


    VrouwManNeutraal

    Ik ga akkoord dat Quattri de ingevulde contactgegevens gebruikt om mij te informeren over deze training. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Zie de volledige Privacyverklaring onderaan de website.