Vanaf 1989 ben ik begonnen in de zorgsector als radiotherapeutisch laborant met een affiniteit voor de ICT. Tijdens deze periode ben ik naast het medische handelen , werkzaam geweest als applicatie- en systeembeheerder. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar een fulltime ICT-job in de zorgsector als applicatiebeheerder bij Allévo en later als ICT-coördinator. Tijdens deze periode is bij Allévo een ander ERP-systeem geïmplementeerd icm Nedap-tijdregistratie.

In het jaar 2008 heb ik de overstap gemaakt als consultant bij een ERP-software leverancier voor de zorg. Werkzaamheden waren oa. ontwikkelen van rapportages voor informatievoorziening, installaties van BI-tooling en  ondersteuning van applicatiebeheer (zowel functioneel als technisch).

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Quattri, waarbij ik klanten ondersteun in de Jeugdzorg (applicaties van Nedercare), VVT en GGZ (applicaties van Nedap).

Mijn expertise ligt met name bij de technische kant van de diverse werkzaamheden, SQL is voor mij geen onbekende. Daarnaast ondersteun ik graag bij het automatiseren van de bedrijfsprocessen of het ontwikkelen en analyseren van rapportages.

Het contact met klant en het zorgen voor een efficiëntere inzet van middelen geven mij energie en voldoening.