Mijn ervaring in de Jeugdzorg start in 1989, waar ik startte als pedagogisch medewerkster in een dagbehandelingsgroep. Binnen die jeugdzorgorganisatie ben ik in de jaren erna doorgegroeid naar verschillende andere functies; intaker, hoofd cliƫntsecretariaat en functioneel beheerder van het ECD wat werd gebruikt voor de registratie van de zorg.
Daarna heb ik de overstap gemaakt naar een ECD softwareleverancier, waar ik bijna 8 jaar werkzaam was als Testcoƶrdinator..

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam voor Quattri. Bij verschillende jeugdzorgorganisaties vervul ik tijdelijk de rol van functioneel beheerder. Ik vind het een mooie uitdaging om te zorgen dat een ECD de gebruikers goed kan ondersteunen bij hun werkprocessen. Samenwerking met alle betrokken partijen in een organisatie vind ik boeiend en ik zoek graag naar de beste oplossing.

Het geeft mij voldoening als het lukt om de inrichtingsprocessen en gebruikersvragen rond het ECD samen met het team van een organisatie goed op de lossen zodat gebruikers kunnen doen waar zij goed in zijn: zorg verlenen.