Vanaf 1989 ben ik werkzaam in de zorgsector. De eerste 20 jaar heb ik bij verschillende zorgorganisaties gewerkt in diverse functies. Zo ben ik werkzaam geweest als  loon- en personeelsadministrateur, personeelsfunctionaris en systeembeheerder/applicatiebeheerder. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest als consultant zorg. De eerste 6 jaar als consultant bij een tweetal leveranciers van ERP software voor de zorg en de laatste vier jaar als zelfstandige. Als consultant ben ik betrokken geweest bij diverse implementaties en werd ik ingezet ter ondersteuning van de afdeling Informatievoorziening & Automatisering van meerdere organisaties.

Sinds 2 jaar ben ik verbonden aan Quattri als consultant. Daarbij ondersteun ik zorginstellingen (jeugdzorg en VVT-instellingen) bij de ingebruikname, inrichting en optimalisatie van hun zorgapplicaties (ONS van Nedap en (More) Care 4 van Nedercare).

Met de klant en zijn eindgebruikers komen tot een optimaal gebruik van de software in het primaire zorgproces is iets waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Vooral het contact en het werken met verschillende geledingen binnen een zorgorganisatie geven mij veel voldoening. Samen met hen de zorg rondom de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken. Daar doe ik het voor.