Graag wensen we u fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2024.

Traditioneel sturen wij geen kaarten of presentjes, maar schenken wij aan enkele goede doelen. Ook dit jaar zijn een aantal teamleden op een bijzondere manier verbonden met de gekozen doelen:

  1. Eén van onze teamleden gaat eind februari naar India voor om Colourfulchildren te bezoeken. Samen met een oud-collega zal zij een training geven aan de Sisters of St. Anne. Tevens gaan ze meedraaien in de klassen waar kinderen met een verstandelijke beperking onderwijs krijgen.
  2. Een ander teamlid zet zich in voor het initiatief landgoed BuitenLeeft. Onze bijdrage kan men heel goed gebruiken voor de verdere inrichting van een biologische tuin waar groenten op gezonde wijze kan aarden en groeien.
  3. Een collega gaat meedoen aan de Roparun met een team van zorginstelling Zorgwaard. Uiteraard sponsoren we haar. Wilt u dat ook doen klik dan hier.
  4. Als laatste maar niet als minste ondersteunt een collega Villa Vrede waar mensen zonder verblijfstatus een plek wordt geboden voor ontmoeting en ontwikkeling.

Wij kijken er naar uit u weer te spreken in 2024!