Publicatiedatum: 7 september 2023

Quattri sluit zich, als zelfstandig bedrijf, aan bij de Quoratio Groep. Dankzij de intensivering van de samenwerking kunnen zorgorganisaties nog beter ondersteund worden tijdens de volledige levenscyclus van het Elektronische Cliënten Dossier (ECD) en het Elektronische Patiënten Dossier (EPD), en bij administratie en registratie van complexe zorg- en bedrijfsprocessen.

Beide partijen hebben een positie in de zorgmarkt opgebouwd bij de ondersteuning van zorginstellingen op het gebied van complexe processen. Jochem Kentgens, ceo van de Quoratio Groep: “Met Quattri werken we al vier jaar prettig samen met ons eigen zorglabel Zorgon. We zijn blij dat we kwalitatief goede en ervaren consultants bij elkaar kunnen brengen en zo profiteren van elkaars kennis. Daarmee kunnen we binnen de zorg opdrachtgevers voortaan nog beter en breder van dienst zijn. Kennis en kunde van bijvoorbeeld ECD- en HR-systemen en bijbehorende processen qua koppelingen en beheer moeten vaak op elkaar worden afgestemd. Dat kunnen we samen nu nog beter faciliteren.” 

“Voor onze klanten ontstaat een krachtige en toekomstbestendige combinatie, maar juist ook voor de teamleden zullen er nieuwe mogelijkheden ontstaan”, aldus Frank van Elsland, directeur van Quattri. “Zorgon is naast de care-sector, ook actief in de GGZ en bij ziekenhuizen om zorginstellingen te ondersteunen bij de complexe administratieve processen, functioneel beheer & informatiemanagement en zorgbemiddeling & wachtlijstbeheer terwijl Quattri, als landelijke opererende ECD- en EPD-specialist in de laatste achttien jaar een sterke reputatie in de care-sector heeft opgebouwd. Hierdoor vullen beide partijen elkaar goed aan en ontstaan er nieuwe kansen voor doorstroming, verdere specialisaties en kennisuitwisseling.” 

Quattri blijft als zelfstandig label opereren vanuit IJsselstein, de voltallige directie blijft aan. Medewerkers van Quattri kunnen door de consistente groei van de Quoratio groep profiteren van de schaalvoordelen en bestaande structuur voor secundaire bedrijfsprocessen.

Zorgon en Quattri gaan samen verder bouwen aan hoogwaardige consultancydiensten binnen de Quoratio groep. Daarnaast worden de krachten gebundeld om zorginstellingen verder te ontzorgen met slimme oplossingen, bijvoorbeeld met het uitbesteden van bedrijfsprocessen. Zo kan worden bijgedragen aan het verlagen van de  druk van de vele administratieve werkzaamheden in de zorg.   

Over de Quoratio Groep

Quoratio Groep is een multi-label organisatie opgericht in 2000, levert met 800 eigen medewerkers en zo’n 200 ZZP’ers detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. De Quoratio Groep is actief in zes vakgebieden: HR Process & payroll, Healthcare, Finance & Control, Pensioenen, Know Your Customer en Sociaal Domein & Uitkeringen. Ook heeft de Quoratio Groep een afdeling Digital & Data voor de ontwikkeling van robots, business intelligence en andere digitale oplossingen, en beschikt het over expertise en capaciteit voor ondersteuning bij volledige ESG-trajecten. De missie is om klanten te helpen naar ‘Zero Admin’: een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt. Meer op www.quoratiogroep.nl

Over Quattri

Quattri is een hoogwaardige consultancy partij actief sinds 2005 die dagelijks met meer dan 70 collega’s zorginstelling verder brengt bij hun zorg- én bedrijfsprocessen. Als ECD/EPD specialisten implementeren, trainen en optimaliseert Quattri bedrijfsprocessen. Ook levert Quattri interim-, adviesdiensten en projectleiding, daarnaast leveren ze koppelingen en slimme aanvullende softwareoplossingen. Meer op https://www.quattri.nl/

Vragen over dit bericht? Neem contact op met:

Laia Reedijk, Directeur Quattri Consultants B.V.   

T 06-51644303

E info@quattri.nl

Ruben Petri, Business Unit Directeur Zorgon, onderdeel van de Quoratio Groep 

T 06-12654331

E rpetri@quoratiogroep.nl