Publicatiedatum: 28 maart 2019

We zijn trots om te kunnen melden dat we recent twee zeer ervaren consultants aan Quattri hebben mogen verbinden. Hieronder stellen zij zich voor:

Agnes de Rijke

Sinds 2007 ben ik werkzaam in het zorgsegment. Ik ben begonnen als SAP/HR-consultant voor een groot Amerikaans bedrijf. Later ben ik aan de slag gegaan als projectleider om ERP software en ECD’s bij diverse verpleeg-/en verzorgingshuizen te implementeren.

Omdat ik zocht naar meer zingeving in mijn werk heb ik de opleiding verpleegkunde gevolgd en heb ik vanaf 2013 de kleinschalige thuiszorgorganisatie van mijn moeder samen met haar gerund en later in 2016 overgenomen. Maar om meer flexibiliteit en ruimte voor mijzelf te creëren ben ik eind 2018 gestart om deels als projectleider en deels als verpleegkundige te gaan werken. Voor wat betreft de projecten ben ik verbonden aan Quattri om mooie projecten te draaien bij diverse zorgorganisaties.

Zowel zorginhoudelijk als projectmatig werken in de zorg. Twee rollen die ik het liefst vervul en die elkaar ook goed aanvullen. Want met een bedrijfs-/projectmatige pet naar de zorginhoud kijken en met een verpleegkundige pet naar projecten kijken leidt soms tot verrassende inzichten. Op deze manier kan ik zowel direct als indirect bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Hoe mooi is dat!

Sandra Degen

Sinds 2005 ben ik in verschillende rollen werkzaam binnen het zorgsegment. Vanuit administratieve functies op het gebied van HRM, Zorgadministratie en interne controle, ben ik in actief op het gebied van medewerkers, organisatie, processen en applicaties.

Ik opereer graag in veranderende omgevingen en neem daar met plezier een rol als interim manager, projectleider of procesverbeteraar op me.

Vanaf maart 2019 ben ik verbonden aan Quattri waar ik graag in verschillende projecten bij klanten bij wil dragen aan een efficiënte en effectieve administratie. Mijn specialisme ligt op het gebied van zorgadministratie waarbij het coachen van medewerkers mij ook veel voldoening geeft.

Ik zie dat zorgorganisaties vaak nog worstelen met hun zorgadministratie en de processen daarom heen. Om hen daarbij te ondersteunen en op weg te helpen geeft mij plezier in mijn werk.