Op stap met Nedap collega Arthur Gardenbroek
Publicatiedatum: 19 november 2019

Op stap met Nedap collega Arthur Gardenbroek

In mei 2019 is Arthur Gardenbroek als operationeel accountmanager bij Nedap Healthcare gestart. In ongeveer dezelfde periode startte ook het implementatietraject bij LIMOR. Hoe mooi is het dan om als nieuwe Nedap collega een project van nóg iets dichterbij mee te maken en aantal keer mee te draaien op een projectdag! Zowel LIMOR als Quattri vinden het leuk om een kijkje in de keuken te geven en Arthur is dan ook van harte welkom.

Op de projectstartdag op 9 juli was Arthur erbij. En zo ook afgelopen maandag 4 november op de scholings- en testdag voor keyusers van LIMOR. We vroegen Arthur naar zijn ervaringen.

Wat vond je van vandaag?

Ik heb veel geluisterd en gehoord! Het is erg nuttig om van dichtbij mee te maken wat er speelt binnen een organisatie en dit te vertalen naar hoe je Ons zo goed mogelijk kunt laten ondersteunen en om de gebruikerservaringen uit eerste hand te horen.

Wat viel je op? 

Eigenlijk waren er weinig vragen over Ons zelf. De keyusers konden snel aan de slag in Ons en waren blij verrast over de gebruiksvriendelijkheid. De meeste vragen waren er rondom het zorg- en hulpverleningsproces.

Door implementatie van een nieuw ECD worden verschillen in een organisatie duidelijk en is het een mooi moment om de werkprocessen weer eens goed tegen het licht te houden. Zo ontstond er een interessante discussie rondom de aanmelding van cliënten die mogelijk nooit in zorg gaan komen en het gebruik van Ons Agenda gecombineerd met het Medewerkersportaal: wil je ook alle niet cliëntgebonden afspraken plannen in Ons Agenda?

De doelgroep van LIMOR is net even anders dan de gemiddelde Ons-gebruikende organisatie. Het is goed om te zien dat Ons ook hier goed past. En dat Quattri met al hun ervaring en kennis LIMOR zo goed heeft kunnen ondersteunen bij de inrichting en de werkafspraken.

 

Het was een goed verzorgde dag in Zwolle, met een heerlijke lunch. Deelnemers gingen eind van de dag weer naar huis, naar de 3 windstreken die LIMOR bedient. En Arthur weer naar Groenlo. Rondom de datum van livegang komt Arthur nog een dag meekijken.