Kennissessie ‘Zorgplan=planning=realisatie, tenzij’
Publicatiedatum: 25 februari 2019

Is uw organisatie al klaar voor de invoering van ‘Zorgplan=planning=realisatie, tenzij’ per 1 januari 2020?

De afgelopen jaren zijn er meerdere initiatieven ontstaan om de administratieve lasten in de zorg te verminderen. Veel van deze initiatieven zijn echter niet goed van de grond gekomen, bijvoorbeeld door afspraken met zorgverzekeraars en accountants. De Handreiking registratiewijze ‘zorgplan = planning = realisatie, tenzij’ die eind vorig jaar door Zorgverzekeraars Nederland, ActiZ, Zorgthuisnl en V&VN is gepubliceerd gaat hier verandering in brengen.

Quattri Consultants houdt op maandag 1 april 2019 een kennissessie over het thema “Zorgplan=planning=realisatie, tenzij’. In deze kennissessie bespreken we met u wat de impact is van de beweging van tijdsverantwoording naar verantwoording op inhoud. We zullen de gepubliceerde handreiking toelichten, wat de relatie is met de beleidsregels van de NZA, wat de impact is op de controlemaatregelen en hoe wij u als Quattri kunnen ondersteunen bij de invoering van Zorgplan=planning=realisatie, tenzij.

Locatie : Centraal in het land. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en zal eind maart bekend worden

Doelgroep: Directeuren Zorg, Managers Zorg,  Controllers, Head’s, Beleidsmedewerkers, Kwaliteitsmedewerkers, Zorgverkopers, etc. Ook als u nog geen klant bent van Quattri bent u van harte welkom.

Het programma is als volgt:
15.30 uur inloop – ontvangst
16.00 uur start kennissessie
18.00 uur einde kennissessie

Na afloop wordt er een warme maaltijd aangeboden en is er gelegenheid om na te praten / te netwerken. Deelname aan deze kennissessie is kosteloos.

Aanmelden voor deze kennissessie kan via onderstaande button.  Wilt u hierbij ook aangeven of u gebruik wilt maken van de aangeboden warme maaltijd?