Publicatiedatum: 18 oktober 2019, updates 31 oktober en 14 november 2019

Het nieuwe jaar staat al weer bijna voor de deur. Maar voordat we de feestdagen ingaan, moet er wel nog het nodige gebeuren…

Want wat gaat er veranderen in wet- en regelgeving? Hoe kan uw organisatie de zorgadministratie in Nedap Ons over 2019 goed afsluiten en 2020 goed beginnen? Wilt u hier meer over weten en van gedachten wisselen? Kom dan naar de kennissessie Jaarafsluiting en -opstart.

We leggen in 1 middag uit wat er gaat veranderen en geven handvatten en een checklist mee om dit succesvol op te pakken binnen de eigen organisatie. Ook staan we stil bij de terugkerende zaken bij een jaarafsluiting zoals vakantie saldi,  feestdagen invoeren en tarief wijzigingen. En in navolging op de vorige kennissessies is er ruimte voor onderlinge afstemming en kunnen er aan consultants van Quattri korte (inhoudelijke) vragen gesteld worden.

De kennissessie is bedoeld voor functioneel applicatiebeheerders en andere professionals betrokken bij de facturatie en declaratie, maar andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom.

Er worden 3 kennissessies georganiseerd:

Woensdag 27 november locatie Quattri Utrechtsestraat 7A IJsselstein
Maandag 2 december locatie Quattri Utrechtsestraat 7A IJsselstein
Dinsdag 3 december KleinGeluk locatie Sainte Marie Arnhemseweg 279, Apeldoorn

De sessie is van 13.30 uur tot 16.00 uur, vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar.

De kosten bedragen € 95 p.p. exclusief BTW.

Alles sessie zijn inmiddels volgeboekt, je kunt je niet meer inschrijven.