Publicatiedatum: 14 februari 2019

Dagelijks vraagt de bedrijfsvoering om bijsturing. De zorgprofessional doet dat op basis van signaleringen vanuit het ECD. De sturing van een team wordt integraal gedaan vanuit kritische prestatie indicatoren (KPI’s). Het cliënt, medewerker en financiële perspectief wordt dan ontsloten.

Welke KPI’s kun je inzetten in de zorg en hoe zie je direct waar je afwijkt? Deze vragen kunnen direct beantwoord worden m.b.v. een dashboard uit QlikView. Informatiemanager Marcel Vergouwen vertelt hoe ze dat bij stichting Laurens doen. Vanuit Quattri geven wij een terugkoppeling van best practices om een dashboard succesvol in te zetten.

Ook zullen wij dinsdagmiddag 12 maart toelichting geven op de nieuwste ontwikkelingen van de Quattri startset managementinformatie in combinatie met OnsDB van Nedap healthcare. Daarnaast zullen praktische gebruikersvragen beantwoord worden. Deze zullen voorafgaand geïnventariseerd worden.

Spreekt dit programma je aan? Geef je dan snel op via info@quattri.nl. Voel vrij om ook een collega mee te nemen.
Voorafgaand kun je gebruik maken van een lunch.

De locatie zal ergens in het midden van het land zijn, deze zal enkele weken voorafgaand aan de middag bekend gemaakt worden.