Publicatiedatum: 25 maart 2024

Collega Kitty Kanters heeft in India twee hostel/schools bezocht; Nirmal Special School en Colourful Children.

Samen met een oud-collega heeft zij een seminar gegeven aan de Sisters of St. Anne en de leerkrachten van de school.

Het was geweldig om tijdens ons bezoek aan India kennis te mogen delen met de Sisters. Zij zijn 24/7 bezig met de zorg voor ongeveer 60 verstandelijk gehandicapten kinderen. Hoe manage je dit, zowel het team, als de kwaliteit, als je financiën.

Wat was het overweldigend om door de sponsoring van Quattri daar een steentje aan bij te mogen dragen. We hebben veel wensen in vervulling laten gaan. In Nirmal hebben we een loopband en crosstrainer voor in de fysiotherapie ruimte gedoneerd. De ruimte wordt geverft van binnen en van buiten. En wat super dat je al na 1 week terug in Nederland deze foto’s krijgt. De dank vanuit India is enorm. Of zoals zij het daar zeggen:
WE ARE VERY, VERY HAPPY ❣️

We hebben een onbeschrijfelijke, mooie tijd gehad in India. We zijn zo warm ontvangen in Nirmal en in Colourful Children. Bij beide hostels/scholen zijn we een week intern geweest. Samen met de verstandelijke gehandicapten kinderen hebben we gelachen, gedanst, gespeeld en gezongen. In de klassen hebben we mee mogen kijken en met leerkrachten tips en tops besproken. We hebben voor hen een seminar verzorgd over het thema Sociaal Emotionele Ontwikkeling. En wat is het geweldig mooi als een leerkracht daarna vanuit zichzelf er nog op door wil praten!

We zijn trots op je collega!