Publicatiedatum: 10 mei 2019

In april hebben we op het Quattri hoofdkantoor een Beeldend Trainen sessie verzorgd voor de 7 deelnemers aan het talentforcare programma. Quattri wil graag vanuit haar seniore ervaring bijdragen aan de aankomende generatie professionals.

Talent for Care is een 2-jarig ontwikkeltraject voor young professionals die het verschil willen en durven maken in de zorgsector. Het traject bestaat uit persoonlijke coaching, training, intervisie en teamchallenges.

Uit een range van mogelijke onderwerpen, kozen de deelnemers van Talent for Care voor het onderwerp conflicthantering. Doelstelling van de training was dat na de Beeldend Trainen sessie de deelnemers weten wat hun kwaliteiten en uitdagingen zijn in het omgaan met conflicten.

Na een inleiding met theoretische achtergrond informatie, is er met behulp van de Multi Touch beeldtafel gediscussieerd over conflictsituaties in de eigen werksituatie en jouw rol hierin. Door verdiepende oefeningen zijn persoonlijke kracht- en ontwikkelpunten naar boven gehaald en is er feedback aan elkaar gegeven. Twee trainers van Quattri begeleidden de sessie.

Het was een inspirerende bijeenkomst. De deelnemers hadden veel lol in de digitaal ondersteunde manier van leren en discussiƫren. En verlieten IJsselstein met voldoende handvatten om hun weg in conflictsituaties te vinden.