Tinka Moens

“Sinds mijn start in 2007 in de zorg als fysiotherapeut in de eerste lijn, heb ik mijn passie voor de sector steeds verder ontwikkeld. Mijn loopbaan heeft mij geleid van het ziekenhuis naar de VVT, waar ik vele jaren als fysiotherapeut werkzaam ben geweest in de geriatrische revalidatiezorg.
Gedurende de afgelopen jaren heb ik mij binnen de VVT toegelegd op het leiden van diverse projecten, waaronder de implementatie van een nieuw ECD met rooster- en planningsapplicatie. Het is de combinatie van strategie, innovatie, verbinden en uitvoering die mij bijzonder aanspreekt.
Ik krijg energie uit het samenwerken met mensen. Samen streven we naar gemeenschappelijke doelen, met als doel verbetering en vooruitgang te realiseren. Ik ben gefascineerd door wat mensen in beweging brengt en het oplossen van deze puzzel geeft me een enorme boost. In de zorgsector zijn er talloze ontwikkelingen die uitdagingen met zich meebrengen, maar ook kansen bieden om aspecten op een andere manier te organiseren: innovatiever, efficiĆ«nter, meer digitalisering, duurzamer en in samenwerking met regionale partners. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan het bevorderen van toekomstbestendige zorg en welzijn.”