Laia Reedijk

“Sinds 2004 ben ik werkzaam in het zorgsegment. Eerst als accountant en later als consultant. Vanaf 2010 maak ik onderdeel uit van het “Quattri-team”.

Als collega zet ik mij met veel plezier in voor het innovatieteam van Quattri en ben ik aanjager van het bedrijfsvoeringsteam.

Vanuit mijn rol als senior consultant heb ik veel verschillende projecten bij onze klanten mogen leiden, waaronder projecten met als doel om back-office processen en stuurinformatie te optimaliseren. Hierbij aansluiten op de specifieke bedrijfscultuur en breed kijken naar (zelf)sturingsmechanisme, vind ik elke keer weer een uitdaging.
Daarnaast ben ik ook (ad interim) werkzaam geweest als (concern)controller, manager bedrijfsvoering, manager zorgadministratie en manager finance & control.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil maken. Het geeft mij voldoening als ik een team in beweging krijg, als ik mensen in hun kracht kan zetten en kan enthousiasmeren om zichzelf en de organisatie elke dag een stapje verder te helpen.”