Kitty Kanters

“Ruim vijfendertig jaar werkte ik in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Van persoonlijk begeleidster tot vervangend groepshoofd in de directe cliëntenzorg, tot coördinator casemanager, tot functioneel beheerder bij Kwaliteit & Beleid. Waarbij de laatste vijf jaar mijn inzet en werkzaamheden gericht waren op het elektronisch cliëntdossier Ons. Die kennis en ervaring deel ik nu met meer zorgorganisaties.

In 2022 ben ik begonnen met opdrachten vanuit Quattri, waarbij ik als projectleider of functioneel beheerder anderen help bij verbeteren. Met als doel te groeien, klaar te zijn voor de toekomst. Dat doe ik graag samen, op een professionele, gestructureerde aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft groeit!

Mijn kennis en ervaring van het systeem Ons zit op zorginhoud. Hoe lopen de processen, hoe kan Ons daarbij ondersteunen en hoe kan je dit dan het beste inrichten. Welke autorisaties zijn daarvoor nodig en hoe zorgen we ervoor dat medewerkers snel en makkelijk kunnen werken met het elektronische cliëntdossier. Zodat er zoveel mogelijk tijd van de medewerker overblijft voor de zorg aan hun cliënt. Als ik daar een stapje aan bij kan dragen verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.”