Gert Winter

“Vanaf 2002 ben ik werkzaam in het zorgsegment. Eerst bij een grote zorginstelling op een IT-afdeling, vervolgens als productmanager bij de toenmalige marktleider op het gebied van mobiele registratie-software voor de thuiszorg en na een onderbreking van bijna twee jaar waarin ik een uitstapje naar het bankwezen heb gemaakt, sinds 2011 werkzaam bij Quattri in mijn rol als senior consultant.

In de jaren dat ik bij Quattri werk, heb ik mij hoofdzakelijk bezig gehouden met implementaties van ONS. De ene keer als adviseur, dan weer als projectleider en af en toe geef ik trainingen; een veelzijdige baan waarin ik mij geen dag verveel.

Een vraag die mij nog wel eens gesteld wordt is of het werk nooit saai wordt. Mijn antwoord is steevast nee en ik vergelijk het dan met eten: de ene keer geniet je van een heerlijk gerecht, soms zit je aan een uitgebreid diner met lange tanden te eten en niet zelden geniet je van iets wat je nog niet eerder geproefd hebt. Het is de afwisseling die het voor mij leuk maakt. Het feit dat je in ieder project weer nieuwe mensen leert kennen en samen met die mensen het project tot een goed einde weet te brengen geeft mij een enorme voldoening.”