Frank van Elsland

“Mijn loopbaan in de zorg en ict is gestart in 1981. Na mijn verpleegkundige opleidingen en diverse verdiepende en verbredende opleidingen kon ik ervaring op doen in diverse lijn- en staf functies in de Cure en Care. Vanaf 2008 heb ik mijn kennis en ervaring verder kunnen verbreden met ICT en ECD/EPD toepassingen in de zorg.

Daarna zijn we met een paar enthousiaste mensen in 2004 gestart met Quattri!

Vanuit mijn rol als (zorg)directeur faciliteer ik de Quattri collega’s, zodat zij kunnen excelleren bij onze klanten en zichzelf verder kunnen ontplooien.

Ook ben ik eerste aanspreekpunt voor enkele van onze klanten om duidelijke afspraken te maken over de opdrachten /projecten waarin wij toegevoegde waarde leveren rondom het ECD en alles wat daarbij komt kijken.  Soms ben ik zo enthousiast over een  (advies)opdracht en de contacten daarbij dat ik daarin zelf ook een rol vraag om vooral aangesloten te blijven met de zorg en alles wat daarbij speelt!

Ik word er blij van als we met onze klanten in goede samenwerking doelen bereiken en de zorg weer een stukje verder helpen….  Elke dag.”