Anneke Gelling

“Mijn hele werkzame leven ben ik al actief in het zorgsegment. Sinds 1983 als wijkverpleegkundige en later als teamleider. De registratieve en administratieve kant van het werk had altijd al mijn interesse en vanaf 1997 houd ik mij geheel bezig met (her)inrichting en optimalisatie van administratieve processen van registratie tot verloning en declaratie/journalisering en met de informatievoorziening.

Vanuit mijn rol als senior consultant ben ik in uiteenlopende projecten bij onze klanten betrokken geweest bij implementaties, migraties en optimalisaties. Daarnaast vervul ik ook de rol als (ad interim) Senior Zorgadministratie en als declaratiespecialist. Daarbinnen is het voor mij een hele leuke uitdaging dat ik in diverse trajecten medewerkers intern opleid voor de Zorgadministratie of Declaratieteam en voor de co├Ârdinatorfunctie hierin.

Ik word heel blij als een registratie- en declaratieproces optimaal verloopt voor de organisatie en alle medewerkers in het registratie- en declaratieproces goed gefaciliteerd worden.”