Anita Dellebeke

“Vanaf 2016 werk ik met veel plezier binnen het “Quattri-team”.  De onderlinge kennisdeling, gezamenlijke ervaring en collegialiteit dagen mij uit en motiveren mij enorm!

Sinds 1979 werk ik in de zorg. De eerste jaren heb ik als Z-verpleegkundige en HBO-V verpleegkundige gewerkt,  vanaf 1996 werk ik als consultant.

Door mijn werk kom ik bij veel verschillende zorg organisaties. Ik heb veel ervaring opgedaan in de Ouderenzorg, Thuiszorg, Jeugdgezondheidszorg, Psychiatrie en Jeugdzorg.

Vanuit mijn rol als senior consultant ben ik betrokken bij onze klanten als projectleider, als adviseur maar ook als applicatiebeheerder. In mijn werk ben ik vaak bezig met implementaties van applicaties of onderdelen hiervan, o.a. voor de applicaties: Nedap ONS, More Care 4, etc.

Uitgangspunt hierbij is dat de applicatie en de inrichting daarvan het primaire proces gaat ondersteunen. De procesondersteuning is voor mij het belangrijkste doel,  de implementatie van de applicatie een middel om dit te bereiken

Mijn drive binnen mijn werk is de zorgmedewerker/hulpverlener dusdanig vanuit het proces en de benodigde software te faciliteren, dat dit klopt met het werk dat uiteindelijk gedaan moet worden. Uitgangspunt daarbij voor mij: Less is more!”