Agnes de Rijke

“Sinds 2007 ben ik werkzaam in het zorgsegment. Ik ben begonnen als SAP/HR-consultant voor een groot Amerikaans bedrijf. Later ben ik aan de slag gegaan als projectleider om ERP software en ECD’s bij diverse verpleeg-/en verzorgingshuizen te implementeren.

Omdat ik zocht naar meer zingeving in mijn werk heb ik de opleiding verpleegkunde gevolgd en heb ik vanaf 2013 de kleinschalige thuiszorgorganisatie van mijn moeder samen met haar gerund en later in 2016 overgenomen. Maar om meer flexibiliteit en ruimte voor mijzelf te creëren ben ik eind 2018 gestart om deels als projectleider en deels als verpleegkundige te gaan werken. Voor wat betreft de projecten ben ik verbonden aan Quattri om mooie projecten te draaien bij diverse zorgorganisaties.

Zowel zorginhoudelijk als projectmatig werken in de zorg. Twee rollen die ik het liefst vervul en die elkaar ook goed aanvullen. Want met een bedrijfs-/projectmatige pet naar de zorginhoud kijken en met een verpleegkundige pet naar projecten kijken leidt soms tot verrassende inzichten. Op deze manier kan ik zowel direct als indirect bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Hoe mooi is dat!”