Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep

 Vivium Zorggroep is dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Vivium helpt mensen om hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen ze partners en familie indien gewenst. Vivium gelooft in de kracht van mensen. De klanten en hun naasten weten zélf het beste welke ondersteuning ze nodig hebben. Vivium luistert en werkt samen aan een oplossing die past. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, goede zorg of plezierig leven: Vivium helpt mensen verder.

Quattri heeft Vivium Zorggroep in de afgelopen jaren ondersteund op verschillende gebieden: bij de implementatie van Pluriform Zorg als ECD, maar ook ad-interim als senior zorgadministratie, business controller en HEAD.

Folkert Zwinkels, directeur Infrabedrijf bij Vivium Zorggroep, zegt over de ondersteuning van Quattri: “Quattri heeft ons bij de zorgadministratie en planning & control goed geholpen door op verschillende manieren ons te ondersteunen. De consultants van Quattri kenmerken zich door sectorkennis en veel kennis van Pluriform Zorg, ons ECD. Bij problemen denken en doen ze direct mee om die gezamenlijk op te lossen, hun executiekracht onderscheidt hen.”

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992