RIBW Arnhem & Veluwe Vallei

De RIBW Arnhem & Veluwe Vallei heeft een werkgebied dat zich uitstrekt over Arnhem, een deel van de Liemers en een deel van de Veluwe. Met ruim 650 medewerkers begeleidt de RIBW mensen met psychiatrische problematiek of ernstige psychosociale problemen bij het wonen, leven en werken. De juiste ondersteuning helpt hen te participeren in de maatschappij en daarmee weer de regie te nemen in hun leven. De RIBW AVV besloot een meer bij de wensen passende nieuwe zorgapplicatie te selecteren. Doelstellingen; prestatie verhogend kwalitatief alsook kwantitatief en verbetering van de medewerker tevredenheid door stroomlijnen en vereenvoudigen van de administratieve processen.

De keus viel na een “praktijktest” op ONS van Nedap. Quattri is gevraagd om de implementatie te begeleiden. “In prima samenwerking met onze eigen mensen, en strakke projectleiding zijn in een doorlooptijd van ongeveer 4 maanden, de administratieve alsook de zorginhoudelijke functies geïmplementeerd” Stelt de intern projectleider Ben Janssen. “Quattri heeft ons professioneel bijgestaan met een heldere ‘no-nonsens’ aanpak, diepe expertise van het segment en de toepassing. En ging er een keer iets anders dan verwacht dan was er snel een creatieve oplossing”

Bestuurder Harry Matser stelde bij de laatste stuurgroep vergadering:“Dankzij ieders inzet is dit één van de weinige ict projecten in zorg dat in time-in budget is opgeleverd”

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992