“Liberein heeft een optimalisatie traject van Ons doorlopen waarin vanuit Quattri externe projectleiding, consultancy alsmede ondersteuning bij functioneel beheer is ingezet. Dit traject is pragmatisch aangepakt waarin vanuit een eerste quick scan verschillende knelpunten in kaart zijn gebracht en aan de hand van werkgroepen goede processen en werkafspraken zijn gemaakt. De ondersteuning bij functioneel beheer heeft veel lucht gegeven zodat er voldoende ruimte was voor het optimalisatie project. Wij hebben dit traject samen met Quattri ontzettend prettig ervaren! Fijne mensen met veel kennis!”

Ook vanuit Quattri is de samenwerking met Liberein als zeer prettig ervaren. Binnen een korte tijd voelde onze aanvulling in het applicatiebeheer team als een warm welkom en vormden we een hecht team. Naast de prettige en professionele samenwerking kon er ook met elkaar gelachen worden en stonden we dagelijks met en voor elkaar klaar. Dat maakt het afronden van een opdracht enerzijds moeilijk en jammer, maar we kijken er met veel enthousiasme op terug.

Heeft u binnen uw organisatie ook ondersteuning nodig op het gebied van applicatiebeheer? Neem gerust eens contact met ons op, wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

Over Liberein

Liberein biedt professionele zorg voor alle oudere mensen die dat nodig hebben in de gehele keten van zorg, behandeling, welzijn, services en wonen.

Liberein heeft professionals die met passie uit hun hart, zorg bieden aan de medemens, die ze met hun hoofd en handen concreet maken en daarmee bijdragen aan het geluk van de cliënt, die zelf de regie houdt over zijn/haar eigen leven.

 

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992