La Providence & Sint Jozef

La Providence & Sint Jozef Wonen en Zorg
Care / Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen en Thuiszorgorganisaties

Periodiek inzicht dankzij Startset managementinformatie
Ralph Giebels en Gaston Dörenberg werken als controller bij de Noord-Limburgse VVT-instellingen La Providence en Sint Jozef Wonen en Zorg. Net als veel andere controllers willen zij bestuur en management van hun instellingen snel en adequaat voorzien van bruikbare en betrouwbare sturingsinformatie. Informatie die is opgeslagen in een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), maar niet altijd gemakkelijk en toepasbaar uit het systeem te halen is.

“Wij zijn zeer tevreden over ons ECD”, zegt Giebels, “We gebruiken het systeem Ons van NEDAP Healthcare. Een stabiel systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is voor onze medewerkers. Het was echter lastig om de informatie die ons bestuur en management nodig hadden, eenvoudig uit het systeem te halen. De standaard rapportagemogelijkheden bleken niet afdoende en dus gingen we op zoek naar een Business Intelligence-tool die ons zou kunnen helpen.”

“Al snel kwamen we bij de QlikView Startset managementinformatie o.b.v. OnsDB van Quattri uit. De Startset stelt ons in staat om iedere maand een volledig digitaal gegenereerde rapportage op te leveren. Hierdoor kunnen wij ons bestuur en management op eenvoudige wijze inzicht geven in de zorgproductie, de inzet van ons personeel en informatie over de samenstelling en doorstroom van onze cliënten.”

“QlikView is een gebruiksvriendelijk programma dat ons helpt om de gegevensverwerking steeds verder te digitaliseren en te optimaliseren. Door de tool intensief te gebruiken, kunnen wij zaken steeds beter zelf aanpassen. Hebben we echter specifieke wensen, dan maken we een afspraak met Quattri. De kundige consultants van Quattri helpen ons niet alleen naar tevredenheid, we leren ook altijd veel van hen.”

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992