KleinGeluk

Medio 2018 zijn de Apeldoornse zorgorganisaties De Goede Zorg en De Zorgmensen samengegaan tot de nieuwe organisatie KleinGeluk. Beide organisaties werkten al een aantal jaar met Nedap Ons. Op 1 januari jl. was het moment daar dat ook de twee ECD’s samen zijn gegaan in één nieuw ECD: Ons KleinGeluk.

‘In de ouderenzorg vinden we kleine dagelijkse geluksmomentjes van onschatbare waarde. Het gaat om dat hart van goud en die klik met de cliënt. Een cliënt die zichzelf kan zijn en zelf kan kiezen. Ouderenzorg moet echt persoonlijke zorg zijn, vinden we.’

Mensen die zich lekker thuis voelen, daar doet KleinGeluk het voor. Bij KleinGeluk kunnen cliënten kleinschalig wonen en zijn er veel zorgmogelijkheden, bijvoorbeeld thuiszorg en specialistische zorg.

Nadat Quattri in 2014 De Goede Zorg geholpen heeft bij de implementatie van Nedap Ons, mochten we ook deze implementatie begeleiden. In een korte maar intensieve periode heeft Quattri ondersteund in het vertalen van de uitgangspunten van KleinGeluk naar een nieuw ECD Ons KleinGeluk. Cliënt-, medewerkergegevens zijn overgezet, kennis en kunde van medewerkers opgefrist. De gehele organisatie gaat nu op dezelfde manier werken met het ECD.

Marcel Buitenhuis, controller/manager financiën:

‘Hiermee is weer een belangrijk stap gezet in de fusie. De uitdagingen waar je met een fusie voor komt te staan, bijvoorbeeld het harmoniseren van uitgangspunten en werkafspraken, zijn door Quattri voortvarend opgepakt. De consultants en projectleider van Quattri hebben KleinGeluk en onze ervaren functioneel applicatiebeheerders ondersteund in het maken van keuzes en de conversie van de gegevens. En toen er een iemand bij KleinGeluk uitviel, werd door Quattri alle zeilen bijgezet om de implementatie en ondersteuning na livegang te ondersteunen. We gaan komende periode verder om Ons KleinGeluk verder te optimaliseren.’

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992