Evean biedt met 4.300 medewerkers specialistische verpleging, verzorging en thuiszorg in Noord-Holland. Zorg is en blijft mensenwerk. Slimme, innovatieve oplossingen en technieken dragen bij om het leven van de cliënt eenvoudiger te maken en zelfstandigheid en regie te bevorderen. Evean is voortdurend bezig met het verbeteren en investeren in nieuwe vormen van zorg die cliënten ondersteunen.

Evean maakt deel uit van Espria, een grote zorgorganisatie in Nederland met 20.000 medewerkers. Het functioneel beheer van het ECD is professioneel georganiseerd. ICT diensten worden afgenomen van het Shared Service Center van Espria.

Evean heeft in 2017 Ons van Nedap Healthcare in gebruik genomen. Quattri heeft als implementatiepartner de implementatie en het projectteam hierbij ondersteund. Ook de Startset Management informatie van Quattri, de organisatie van trainingen van medewerkers en de scholing van functioneel beheer is door Quattri verzorgd. Door zo’n intensief en complex traject is er een goede band ontstaan tussen de 2 organisaties.

Aan het woord is Bianca Jeltes, programmamanager van Evean.
“Projectleiding is bij Evean geprofessionaliseerd. We hebben een eigen methodiek – een menging van Prince2, Lean en Agile- dus van projectleiders wordt veel gevraagd. Toen er een vacature voor projectleider ontstond, waren we blij dat Quattri een projectleider beschikbaar had die hier naadloos op aansloot. Net als tijdens de implementatie van Ons, wordt er door Quattri goed geluisterd en flexibel ingespeeld op onze behoefte. En met de projectleider van Quattri hebben we ook wekelijks iemand in huis die mee kan denken bij Ons vraagstukken. Twee vliegen in één klap!”

De enige constante is verandering. Aanpassen is ons vak…

Meer weten: info@quattri.nl of bel ons 030 – 68 75 992