Publicatiedatum: 7 december 2021

Hoe kun je leren van je data met Machine Learning?

In deze kennissessie krijg je handvatten om aan de slag te gaan met zorginhoudelijke data. We nemen je mee in manieren om kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken met behulp van data. Aan het eind van de sessie ben je bekend met de voorspellende kracht van kunstmatige intelligentie (ofwel artificial intelligence: AI) op zorgdata.

 

Programma

  • Wat is kunstmatige intelligentie en Machine Learning en hoe pas je het toe?  Uitleg van de basisbegrippen van AI, Machine Learning.
  •  Voorwaarden om succesvol een AI-project te realiseren.
  • Twee praktijkvoorbeelden: het voorspellen van de zorgzwaarte door inzicht te krijgen in cliëntpopulatie en het voorspellen van ziekenhuisopnames.
  • Plenaire discussie: Wat kan AI ons nog meer brengen in de zorg?

Doelgroep

Iedereen die een rol heeft of mogelijk krijgt bij een project inzake kunstmatige intelligentie in relatie tot het ECD, zoals een zorgmanager, informatiemanager, functioneel applicatiebeheerder, kwaliteitsmedewerker of businesscontroller. Heb je nu niet deze functie, maar ben je wel geïnteresseerd in mogelijke toepassingen van AI in de zorg, laat je dan niet weerhouden en kom dan vooral ook.

De kennissessie wordt online gegeven via MS Teams op 3 data.

De kosten per deelnemer bedragen € 95,- exclusief BTW.

Deze kennissessie wordt georganiseerd EscuLine en Quattri.

Zie voor meer informatie de Flyer kenissessie KI in de zorg

Inschrijven

    Ik schrijf me in voor de online de kennissessie Kunstmatige intelligentie in de zorg op:
    datum nader te bepalen


    VrouwManNeutraal