Publicatiedatum: 21-05-2024

De Quattri Update van 25 juni a.s. gaat over  Zorgplan=planning=registratie, tenzij… in Ons

Zorgplan=planning=registratie, tenzij… is een manier om regelarm de registratie van de wijkzorg vorm te geven. We zien echter in de dagelijkse praktijk nog heel veel mutaties en minutenregistraties.

Hoe kun je Zorgplan=planning=registratie, tenzij… in Ons nou echt vorm geven en wat betekent dat?  We praten je bij tijdens deze Quattri Update

Hoe werkt de Quattri Update:

 • we maken de onderwerpen bekend via de website en LinkedIn
 • je schrijft je in via het inschrijfformulier. (Let op: je krijgt geen bevestiging per mail)
 • de dag voor de Update ontvang je van ons de Teams link
 • we nemen de Quattri Update niet op i.v.m. privacy redenen
 • naderhand sturen we je de PowerPoint presentatie en/of overige informatie toe

Iedere derde of vierde dinsdag van de maand van 16.00 tot 16.30 uur  is er een Quattri Update over een onderwerp of nieuwe ontwikkeling rondom het ECD. De update is bedoeld voor klanten van Quattri en is altijd online, via Teams. Laat je in een half uur bijpraten en schrijf  je in via het inschrijfformulier voor deze online update.

Schrijf alvast de volgende data voor 2024 in je agenda! Nog niet alle onderwerpen zijn gepland, maar worden zo snel mogelijk bekend gemaakt:

 • 17 september (3e dinsdag): nog te bepalen
 • 22 oktober: nog te bepalen

Meld je hier aan

  Ik ben klant van Quattri en geef me op voor de online Quattri Update d.d 25 juni 2024 over Zorgplan=planning=registratie, tenzij... in Ons

  Ik ga akkoord dat Quattri de ingevulde contactgegevens gebruikt om mij te informeren over deze training. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Zie de volledige Privacyverklaring onderaan de website.