Kennissessie jaarafsluiting en opstart 2020-2021

Extra informatie

Wat gaat er veranderen in wet- en regelgeving? Hoe kan uw organisatie de zorgadministratie over 2020  goed afsluiten en 2021 goed beginnen? Wilt u hier meer over weten en van gedachten wisselen? Kom dan naar de kennissessie Jaarafsluiting en -opstart.

We leggen in één middag uit wat er gaat veranderen en geven handvatten mee om dit succesvol op te pakken binnen de eigen organisatie. Belangrijk onderwerpen tijdens de kennissessie zijn de wijzigingen door de release van de berichtenstandaard  iWmo 3.0 en iJw 3.0. Ook staan we stil bij de terugkerende onderwerpen bij een jaarafsluiting.

De kennissessie is bedoeld voor functioneel applicatiebeheerders en professionals betrokken bij de facturatie en declaratie in de care sector. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Per sessie is er plek voor maximaal 20 deelnemers.

Kosten van de kennissessie zijn 95,= excl BTW.

Lees meer over de kennissessie in de flyer.

Een aantal keer per jaar organiseren we kennissessies over inhoudelijke onderwerpen.  Andere voorbeelden zijn de kennissessie over sturen op kwaliteit van zorg met Nedap Ons , over Ons Autorisatie en zorgplan=planning=realisatie, tenzij…
Heeft u een onderwerp waarover u meer zou willen weten? We horen het graag!

Inschrijven

    Alle kennissessies op 26 november, 30 november, 3 december en 8 december zijn inmiddels vol geboekt!

    Had u graag deel willen nemen? Neem dan contact op met uw Quattri accountmanager of stuur een bericht naar info@quattri.nl, dan kijken we naar de eventuele mogelijkheden.