Kennissessies

Extra informatie

Vanwege de vele geïnteresseerden op de reservelijst hebben we een nieuwe datum gepland.!

Hoe kun je kwaliteit van zorg meten -en hierop sturen- met de hulpmiddelen die Nedap Ons biedt? We nemen je graag mee langs de opties die er zijn tijdens deze kennissessie!

De kennissessie is bedoeld voor medewerkers die niet dagelijks in Nedap Ons werken maar wel een rol hebben in het ontwerpen en monitoren van de kwaliteit van zorg. De kennissessie beperkt zich tot de rol die de applicatie Nedap Ons zou kunnen vervullen ter ondersteuning van het sturen op de kwaliteit van zorg. Waarbij we proberen zo praktisch mogelijke tips te geven die daarbij kunnen helpen.

De online kennissessie Sturen op kwaliteit van zorg met Nedap Ons staat gepland op:

Datum:           1 oktober 2020

Tijd:                13.30 uur tot 16.30 uur

De bijeenkomst is bedoeld voor zorgmanagers, kwaliteits- en beleidsmedewerkers en -adviseurs, business/concern controllers en AO/IC medewerkers, werkzaam in de VVT sector waar Nedap Ons als ECD gebruikt wordt.  Andere professionals zijn natuurlijk ook van harte welkom.

In deze flyer lees je er meer over:  Kennissessie Sturen op kwaliteit van zorg in de VVT

 

Een aantal keer per jaar organiseren we kennissessies over inhoudelijke onderwerpen.  Andere voorbeelden zijn de kennissessie over wijzigingen in wet- en regelgeving , over Ons Autorisatie en zorgplan=planning=realisatie, tenzij…

Heeft u een onderwerp waarover u meer zou willen weten? We horen het graag!

Inschrijven

Online Kennissessie Sturen op kwaliteit van zorg met Nedap Ons

De kennissessie van 25 juni zit vol! We ontvangen graag je inschrijving voor een tweede sessie.
reservelijst


VrouwManNeutraal