Beeldsessie

Beeldend trainen is een interactieve, dynamische training waarbij gebruik gemaakt wordt van een Multi Touch beeldtafel. Beeldend trainen gaat uit van de dagelijkse praktijk van de deelnemers en vraagt om veel eigen inbreng. Dit maakt Beeldend Trainen tot een actieve en inspirerende leermethode op de werkplek.

Deze vorm van trainen past goed bij bewustwording van of wens naar verandering binnen een organisatie of team. Door samen de dialoog aan te gaan, te onderzoeken wat belangrijk is en hiermee overdracht van kennis  en kunde vorm te geven. Leren van en met elkaar dus.

Allerlei thema’s kunnen aan bod komen. Denk aan werkafspraken, zorgplanmethodiek, feedback geven, privacy wetgeving en samenwerken. Quattri is gecertificeerd opleider voor beeldend trainen en virtueel leren en werkt voor beeldend trainen samen met CSS Breda.

Meer informatie over Beeldend Trainen leest u in de flyer of bekijken de introductie film, gemaakt door CSS. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. We komen graag een inspriatiesessie in uw organisatie doen.