Vanaf 2007 ben ik in de zorgsector gaan werken als teamleider cliëntenadministratie bij een middelgrote VVT-instelling. Hier was ik al gauw betrokken bij het implementatietraject van een nieuw ECD. Het was vervolgens een logische stap om, naast mijn leidinggevende taken op de administratie, ook als functioneel beheerder betrokken te blijven bij de verdere ontwikkeling en geven van trainingen van het ECD en aanverwante applicaties.

In 2017 heb ik een overstap gemaakt naar een instelling in de GGZ en jeugdzorg als hoofd zorgadministratie en frontoffice. Ook hier was ik betrokken bij overstap naar een nieuw elektronisch cliëntendossier en daarna als functioneel beheerder van Ons van Nedap.

Een goede samenwerking tussen zorg, administratie en de tools zoals een ECD is belangrijk om de huidige uitdagingen binnen de zorgbranche het hoofd te kunnen blijven bieden. Optimalisering van deze samenwerking geeft mij elke keer weer veel voldoening en hoop ik bij Quattri ook ‘handen en voeten’ te kunnen geven.