Ik werk al bijna mijn hele werkende leven, sinds 1987, in de zorgsector. Eerst via bijbaantjes en later als HBO Verpleegkundige in alle segmenten. De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als projectleider kwaliteit en innovatie in de ouderenzorg, waarbij dossiervoering (ECD, EPD) en methodisch werken altijd belangrijke onderwerpen waren. Sinds 1 februari 2018 hoor ik bij het Quattri-team.

Binnen Quattri ben ik vooral werkzaam als projectleider, maar ook consultancy en een klein gedeelte van het accountmanagement vallen onder mijn takenpakket. Ik ben één van de vier experts Beeldend Trainen en Virtueel Leren van Quattri. Verder loop ik warm voor ontwikkeling en innovatie en ben ik lid van het innovatieteam. En ik beheer de website en de LinkedIn-pagina van Quattri. 

In mijn werk stel ik mezelf altijd de volgende vragen: wat is belangrijk voor cliënten en de medewerkers die hen ondersteunen? Klopt het waar we mee bezig zijn? Past het bij de visie van de organisatie?  Methodisch werken met daadkracht en een portie humor is voor mij kenmerkend. En dat doe ik heel graag samen.