Diensten

Management informatie / business intelligence

In de dynamische zorgomgeving wilt u kunnen vertrouwen op de juiste management- en stuur informatie. Het beschikbaar maken van deze informatie vanuit uw kernsystemen is niet meer een kwestie van gebruik maken van standaardrapportages. U wilt meer maar zeker wel betrouwbare en overzichtelijke management informatie. Quattri heeft experts op dit gebied. Afhankelijk van uw specifieke vraag bouwen wij rapportages.

Heeft u al een “rapportgenerator”, en wilt u uw management informatie herzien of uitbreiden bijvoorbeeld op basis van afspraken met gemeentes of zorgverzekeraars? Wij helpen u daar bij verder.

Misschien bent u juist op zoek naar een nieuwe management informatie tool die u een actueel dashboard verschaft van uw productiecijfers per afdeling of per medewerker, maar die wel flexibel is. Na een grondige informatieanalyse zorgen wij voor de juiste tool en de juiste informatie. Aanpassen is ons vak…

Startset Management informatie ONS DB

Indien u ONS van Nedap Healthcare gebruikt kunnen wij in één dag een startset management info voor u klaarzetten m.b.v. QlikView, zie voor meer info de pdf-bijlage. Wij hebben hier inmiddels diverse modules van.