Diensten

ECD Specialisten

Bij het selecteren, implementeren en optimaliseren van uw kernapplicatie ofwel ECD (Elektronisch Client Dossier) ondersteunen wij u graag. In ons ECD team van 35 collega’s hebben we een gewogen mix van zorginhoudelijke professionals met informatisering kennis en professionele informatiseerders met zorgkennis. Onze ervaring danken we aan de meer dan 300 implementaties. Wij staan voor een heldere, pragmatische aanpak en invulling van een dergelijke project.

Natuurlijk ondersteunen wij uw organisatie met de (her)inrichting van complexe zaken als de facturatie en declaratie. Maar juist ook met processen die meer mensen raken helpen wij u verder denk aan planning, roosteren, ook met inleren van zorgclassificaties als OMAHA of NANDA in dossiervoering helpen wij u verder.

Wij spreken de taal van uw organisatie.

Implementaties/migraties

Heeft u besloten tot de implementatie van een nieuw ECD en/of zorg classificatiemodel?

Wij helpen uw organisatie bij het implementeren daarvan. De meeste zorginstellingen migreren minder dan eens in de tien jaar. Een beetje hulp van een team (met informatisering en zorg kennis) dat daarvan hun primaire proces heeft gemaakt kan daarom geen kwaad. We beschikken over brede ervaring met ONS, (More)Care4, Unit 4 Cura, Pluriform Zorg, QIC en Recare. Quattri is sinds 2009 Gecertificeerd Nedap ONS Business partner. Onze Nedap collega’s ondersteunen een minimum aantal uren per jaar op ONS, geen junior die het bij u komt leren. Sinds 2015 is Quattri trotse (implementatie)partner van MoreCare4 van NederCare.

Inmiddels hebben we een flinke gereedschapskist met daarin vele handige tools die een conversie en migratie nog soepeler laten verlopen. Graag nemen die onder de arm mee bij uw opdracht. Onze ervaren projectleiders zullen het project in goede banen leiden.

Operationele ondersteuning

Wilt u operationele ondersteuning of optimalisatie van uw ECD? Wij helpen u verder met deelspecialisten op de diverse gebieden zoals wet en regelgeving, facturatie & declaratie (iWLZ/iWMO/iJZ, etc.), roostering/planning/zorglogistiek, dossier, OMAHA System/NANDA, EVS (Elektronisch Voorschrijf Systeem).

Sinds 2015 zijn wij gecertificeerd opleider en implementatie partner OMAHA System en participeren wij in pilots OMAHA intramuraal.
Wij helpen u verder.

Optimalisatie processen

Na verloop van tijd worden de ooit bedachte processen en procedures in uw organisatie wat sleets? Het opnieuw inrichten kan veel tijd en fout reductie opleveren. Wanneer heeft u uw plan en registratieproces voor het laatst scherp bekeken? Wij helpen u verder.

Applicatiebeheer

Goede applicatiebeheerders zijn moeilijk te vinden, meestal doen ze vrij onopvallend hun werkzaamheden. Op een dag realiseert u zich: het zijn net mensen; soms hebben ze een beetje hulp nodig (niemand weet alles), of gaan ze met vakantie of verlof. In die gevallen ondersteunen of vervangen wij hen graag.
Juist omdat het vervullen van uw vacatures op dit gebied steeds lastiger wordt denkt u aan het uitbesteden van het functionele beheer. Wij helpen u verder.

Belt u ons met uw specifieke vragen of wensen? 030 – 68 75 992